Skip to main content

Machinaal borduren van huwelijks artikelen

Trouwen met de puntjes op de "i"

Op deze mooiste dag van je leven wil je alles natuurlijk tot in de kleinste puntjes verzorgd hebben. Hoe leuk is het als de bruidegom jullie initialen draagt op zijn stropdas, als jullie tijdens het diner gebruik maken van servetten met jullie namen of initialen erop? Maar natuurlijk zijn de servetten ook heel erg leuk om als aandenken te geven aan de getuigen van jullie huwelijk. Kortom... ook voor leuke huwelijks geschenken en aandenken bent u bij Borduurstudiobrabant aan het juiste adres. Of het nu gaat om één enkele stropdas of meerdere servetten, u bent van harte welkom.

Bent u op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd item voor uw huwelijk? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Snelle levering nodig?

Heeft u een beurs, evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Heeft u snel badtextiel nodig met uw Logo erop geborduurd?

Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaande foto's geven u alvast een idee van de vele mogelijkheden.


  

Wij borduren voor u


Textiel

Borduurstudio Brabant is al jarenlang een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren voor het machinaal borduren van bedrijfskleding, promotiekleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, badstof, headwear, caps en zelfs tassen, emblemen en badges.


Geboorte geschenken

Met de allergrootste zorg werken wij aan de leukste (kraam)kado's voor de allerkleinsten. Wij borduren knuffels, badcapes, basjassen voor kinderen, slabbers, tutdoekjes, tutpoppetjes, labeldoekjes, dekentjes, rompertjes, baby mutsjes etc.