Skip to main content

Machinaal borduren van geboorte artikelen

Geboorte kado idee

Met de grootste zorg werken wij aan de leukste (kraam)kado's voor de allerkleinsten. Niet alleen het borduurwerk zelf, maar ook de verpakking van uw kado wordt door ons verzorgd. Zo komt u altijd goed voor de dag met uw geschenk.

Wij borduren knuffels, badcapes, basjassen voor kinderen, slabbers, tutdoekjes, tutpoppetjes, labeldoekjes, dekentjes, rompertjes, baby mutsjes etc.

Dus bent u op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd (kraam)kado? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Snelle levering nodig?

Heeft u een beurs, evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Heeft u snel badtextiel nodig met uw Logo erop geborduurd?

Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaande foto's geven u alvast een idee van de vele mogelijkheden.


  

Wij borduren voor u


Textiel

Borduurstudio Brabant is al jarenlang een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren voor het machinaal borduren van bedrijfskleding, promotiekleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, badstof, headwear, caps en zelfs tassen, emblemen en badges.


Geboorte geschenken

Met de allergrootste zorg werken wij aan de leukste (kraam)kado's voor de allerkleinsten. Wij borduren knuffels, badcapes, basjassen voor kinderen, slabbers, tutdoekjes, tutpoppetjes, labeldoekjes, dekentjes, rompertjes, baby mutsjes etc.