Skip to main content

Machinaal borduren van (bedrijfs)kleding

Textiel

Borduurstudio Brabant is al jarenlang een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren voor het machinaal borduren van al uw kleding en bedrijfskleding.

U bent bij ons welkom voor bedrijfskleding, promotiekleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, badstof, headwear, caps en zelfs tassen, emblemen en badges. Bij het borduren op bedrijfskleding houden wij rekening met de door de belastingdienst gestelde voorwaarden.

 

Snelle levering nodig?

Heeft u een beurs, evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Heeft u snel Bedrijfskleding nodig met uw Logo erop geborduurd?

Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaande foto's geven u alvast een idee van de vele mogelijkheden.


  

Uiteraard is het mogelijk om zelf uw (bedrijfs)kleding aan te leveren, maar wij kunnen u ook de volgende merken leveren: Hakro, James Nicholson, Payper, Uniwear, Kustom Kit, Brook Taverner, B&C, Santino, Henbury, Kariban, Russel, Primeir, Chaud Devant en meer....


Voorwaarden werkkleding Belastingdienst

 • De kleding is (bijna) alleen geschikt om tijdens het werk te dragen, zoals een laboratoriumjas en een stofjas.
 • Op de kleding zitten 1 of meer duidelijk zichtbare beeldkenmerken die horen bij de werkgever (bijvoorbeeld een bedrijfslogo). Deze hebben samen een oppervlakte van ten minste 70 cm² per kledingstuk. De oppervlakte berekent u met een denkbeeldige rechthoek om de uiterste punten van het logo.
 • De kleding blijft aantoonbaar achter op de werkplek.
 • De kleding is een uniform of een overall.
 • U vergoedt, verstrekt of stelt de kleding ter beschikking omdat de Arbeidsomstandighedenwet dit voorschrijft, zoals een paar veiligheidsschoenen. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

          - U heeft een Arboplan.
          - De kleding is nodig volgens dat arboplan.
          - De kleding wordt vooral tijdens werktijd gedragen.
          - De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.


Wat is een uniform?

Als een groep werknemers dezelfde kleding draagt, die ook buiten de werkomgeving wordt geassocieerd met een bedrijf of beroep, dan is die kleding een uniform. Bijvoorbeeld de kleding van politie, militairen en stewardessen. Een zwarte broek met blauwe blazer van een chauffeur is dus geen uniform.

De herkenbaarheid van de kleding bepaalt of de kleding een uniform is en welke onderdelen daar bij horen. U kunt met de Belastingdienst bespreken of de kleding die uw werknemers dragen, uniformen zijn.

Wij borduren voor u


Textiel

Borduurstudio Brabant is al jarenlang een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren voor het machinaal borduren van bedrijfskleding, promotiekleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, badstof, headwear, caps en zelfs tassen, emblemen en badges.


Badtextiel

U zoekt handdoeken, gastendoekjes, washandjes, badjassen, strandlakens, slippers met uw bedrijfslogo voor in uw beautysalon? Het logo van uw (sport) vereniging op handdoeken? Wilt u een handdoek of badjas kado doen met een naam of afbeelding erop geborduurd? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!


Geboorte geschenken

Met de allergrootste zorg werken wij aan de leukste (kraam)kado's voor de allerkleinsten. Wij borduren knuffels, badcapes, basjassen voor kinderen, slabbers, tutdoekjes, tutpoppetjes, labeldoekjes, dekentjes, rompertjes, baby mutsjes etc.


Huwelijk

De mooiste dag van uw leven tot in de kleinste details verzorgd? Dat kan met onze borduringen op bijvoorbeeld servetten, stropdassen of zelfs initialen op een ringkussentje. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Meubels

Heeft u stoelhoezen of gaat u uw meubels opnieuw bekleden? Dan is het mogelijk om hier een borduring aan toe te voegen. Heeft u een horeca onderneming en maakt u gebruik van terraskussens? Val extra op en laat uw bedrijfsnaam borduren op de terraskussens.


Specials & Gifts

Als u het kunt bedenken, beoordelen wij of het borduurtechnisch haalbaar is. Een kledingstuk personaliseren? Gordijnen waar een werkje op mag komen, een tafellaken wat voorzien mag worden van een borduurwerk? Is uw laptoptas nog niet voorzien van uw bedrijfslogo? Het zijn zomaar een paar ideeën waar wij u graag mee helpen.